De I Wonder Days zijn terug !

De herfst is officieel gestart. Als RainPharma fan weet jij ongetwijfeld wat dat wil zeggen. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe actie!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober vieren we opnieuw het najaar met de I Wonder Days!
Duid deze dagen dus nu al aan in je agenda, zo ben je zeker dat jij het niet mist!

Vrijdag 20.10 15.00 – 21.00

Zaterdag 21.10 10.00 – 21.00

Tijdens de I Wonder Days krijg jij de kans om luxueuze verrassingen en voordelen te scoren. Geniet op een voordelige manier van alles wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis en voor een energiek en fit lichaam.

Jij kan jouw collectie aanvullen of starten op een voordelige manier. Hoe precies? Ik leg het je graag uit.

Acht bijzondere cadeausets

Tijdens de I Wonder Days kan je bij aankoop van jouw RainPharma producten naar keuze (min. €150) maar liefst 8 limited edition cadeausets (met een gemiddelde waarde van zo’n €140) op de kop tikken voor maar €30. 

Wat mag je verwachten? Er zijn acht bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft. Ze omvatten onze volledige filosofie. RainPharma is één systeem, alle elementen zijn op elkaar afgestemd. De huidverzorging doet pas echt zijn werk, als je ze combineert met de supplementen. Het juiste geurtje maakt je ritueel tot slot helemaal af. Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen?

Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met topfavorieten aan je aankoop toevoegen, voor maar €30 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum acht verschillende RainPharma sets van €30 verzamelen. Opgelet! Op is op.Wil je zeker zijn van jouw cadeauset? Bezorg ons jouw verlanglijst nu al en reserveer de set(s) naar jouw voorkeur.

Opgelet : we hebben maar een beperkt aantal sets dus je early bird cadeautje is dat jij je set nog kan kiezen als je er vroeg bij bent.

No. ONE 

Wat is er leuker dan je te laten verrassen? In no. ONE vind je zeven producten t.w.v. €256. De exacte inhoud van deze set houden we geheim, zodat we jou op 21 oktober kunnen verwonderen. Hou de inhoud volledig voor jezelf, of deel hem onder vrienden en familie voor de leukste cadeautjes.

No. TWO 

In no. TWO, t.w.v. €129, vind je vier doosjes orthomoleculaire voedingssupplementen. Welke combinatie van onderstaande supplementen je krijgt, is nog een verrassing! 

Dynamic Q10 45 caps. 

Met 50 mg co-enzym Q10 ondersteunt Dynamic Q10 de opbouw van spieren en de vetverbranding

Dry Energy 60 caps. 

Dry Energy draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

Daily Boost 60 tabs.

Twaalf verschillende vitamines en zes soorten mineralen die jou elke ochtend een duwtje in de rug geven: goed voor een energieke start.

Mighty Nine 60 tabs.

Zes mineralen, twee vitamines en inositol om elke dag mee af te sluiten.Box no. THREE

Elke ochtend begroet je gezicht je in de spiegel. En je gezicht is vaak het eerste wat anderen van jou te zien krijgen. Dus wil je graag elke dag stralen. RainPharma ontwikkelde een natuurlijke gelaatsverzorgingslijn, met producten voor elk huidtype, die je in elke levensfase een gezonde gloed geven.Box no. FOUR

De dag afsluiten doen velen voor de spiegel. Met de juiste gelaatsverzorging creëer je een heerlijk ontspanmomentje voor het slapengaan en zorg je ervoor dat je de volgende dag stralend wakker wordt. De natuurlijke gelaatsproducten van RainPharma helpen je op weg.Box no. FIVE 

Een heerlijke douche is het toppunt van ontspanning. Met RainPharma zorg je ervoor dat je huid ook van dit me-time momentje geniet. Wikkel je lichaam in zachte plantaardige texturen en laat je meevoeren door de intense geuren van pure essentiële oliën.Box no. SIX

Heerlijk ontspannen in de avond, of juist vrolijk aan de dag beginnen. Opfrissen bij zwoele zomertemperaturen, of opwarmen als het buiten weer kouder wordt. Jouw dagelijkse douche kan zoveel betekenen. Met de kwalitatieve, plantaardige producten van RainPharma tover je jouw dagelijks momentje in de douche om tot pure verwennerij. Box no. SEVEN

Maak van jouw huis een echte thuis: een plek waar jij je geborgen voelt en die anderen warm welkom heet, een plek waar je helemaal tot rust komt maar waar je ook inspiratie en nieuwe energie vindt. Met onze pure essentiële oliën en natuurlijke Room Sprays dompel je elke ruimte onder in de juiste sfeer.Box no. EIGHT

Een lekker geurtje maakt van je huis meteen een gezellige thuis. Frisse pepermunt in het toilet, exotisch citroengras in de keuken of kalmerende geranium in de slaapkamer: RainPharma heeft een geur voor elke plekje van je huis. Wil jij één, twee, vier of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen, uiterlijk op 21 oktober. Echt alle producten doen mee.

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met topfavorieten aan je aankoop toevoegen, voor maar €30 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen.

Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum acht verschillende RainPharma sets van €30 verzamelen. Opgelet! Op is op.

Wil je zeker zijn van jouw cadeauset? Bezorg ons dan zo snel mogelijk jouw verlanglijst en reserveer de set(s) naar jouw voorkeur.

En er is nog meer!

In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €30. Die kan je in december 2023 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Zo is jouw cadeauset volledig gratis.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontvangen op onze I Wonder Days !

Vrijdag 20.10         15.00 – 21.00

Zaterdag 21.10       10.00 – 21.00